fb
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0.00

Ποιοί είμαστε

Το Action Bike Club είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδηλατικό κατάστημα. Είναι μια ποδηλατική κοινότητα που ιδρύθηκε το 2004 στη πόλη της Θεσσαλονίκης , ύστερα από μια μακροχρόνια διαδρομή στα ποδηλατικά δρώμενα.

Η αγάπη και το πάθος για το ποδήλατο οδήγησαν τον βετεράνο ποδηλάτη Κώστα Παπαγεωργίου να ασχοληθεί το 1998 και επαγγελματικά με το χώρο του ποδηλάτου. Με μεγάλη εμπειρία σαν μηχανικός εθνικών ομάδων ποδηλασίας Δρόμου, MTB και Πίστας έστησε μαζί με τα παιδιά του, Αλέξη και Γιώργο, το Action Bike Club.

Η γενική κατάρτιση και η πολυετής εμπειρία της ομάδας του Action Bike, με συνεχή εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπόσχεται αξιόπιστο service και υποστήριξη. Επίσης, παρέχεται η υπηρεσία Retul Bike Fit που σκοπό έχει την απόλυτη προσαρμογή του ποδηλάτου σύμφωνα με το σωματότυπό σας.

Ως ποδηλάτες ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Αλέξης και ο Στέργιος γνωρίζουν τις ανάγκες σας και είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας. Γι' αυτό και είναι σε θέση να σας προσφέρουν προσωπικές συμβουλές με γνώμονα τις απαιτήσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Από τις αρχές του 2000 συνεργαζόμαστε επιτυχώς με την εταιρεία Specialized, μια από τις κορυφαίες στον χώρο του ποδηλάτου. Στο εξειδικευμένο μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα της Specialized όπως αυτή ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο: ποδηλασία δρόμου, βουνού, πόλης αλλά και όλα τα αξεσουάρ.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παρέχουμε επαρκή υποστήριξη με επαγγελματισμό στους πελάτες μας. Αρχίζοντας με τα Test Bikes και το Retul  Fit, έρευνα για ατομικό εξοπλισμό και ρύθμιση αναρτήσεων μέχρι πλήρες Service στο εργαστήρι μας, προσφέρουμε ένα πλήρες πρόγραμμα.

Είμαστε εδώ για εσάς, ώστε να βρείτε τα σωστά υλικά και ακόμη περισσότερη χαρά στο χόμπι ή στο άθλημά σας. Επωφεληθείτε από μια εκπαιδευμένη από την ομάδα Specialized και εμπνευστείτε από τα πρώτης κλάσης προϊόντα μας.

Στο κατάστημα Action Bike Club θα βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε για το ποδήλατο.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/actionbike/public_html/admin/includes/script_tags_class.php on line 223