fb
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0.00

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Το Action Bike Club θέλει να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας.
 
Εάν δείτε κάτι λάθος όταν παραλάβετε την παράδοσή σας, μπορείτε να το επιστρέψετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
 
Έχετε 30 ημέρες για να επιστρέψετε οποιοδήποτε προιόν που δεν είναι απολύτως ικανοποιητικό.
 
Το Action Bike Club θα αρνηθεί να δεχθεί τυχόν κατεστραμμένα, φθαρμένα, χαλασμένα ή ελλιπή είδη (απαιτείται ετικέτα και αρχική συσκευασία). Μόλις τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν και υποβληθούν σε επεξεργασία από το τμήμα Logistics μας, θα γίνει επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό, απευθείας στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία. Περιμένετε 2-3 ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν για να επιστραφούν τα χρήματα. επιστρέφουμε μόνο την αρχική τιμή των αγαθών ή του προϊόντος, όχι το κόστος αποστολής επιστροφής.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Για να επιστρέψετε μια αγορά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
 
(1) - Συσκευάστε το προϊόν με κατάλληλα υλικά συσκευασίας. Βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε το εμπόρευμα στην αρχική, αχρησιμοποίητη κατάσταση, με γνήσια υλικά συσκευασίας. ! Λάβετε υπόψη ότι διατηρούμε το δικαίωμά μας να αρνηθούμε επιστροφή εάν:
 
- τα προϊόντα δεν επιστρέφονται στην αρχική τους συσλευασία
 
- οι αρχικές ετικέτες έχουν αφαιρεθεί
 
- Το προϊόν δεν είναι καινούργιο και διπλωμένο
 
Μια επιβεβαίωση επιστροφής θα σας σταλεί αμέσως μόλις διεκπεραιωθεί η επιστροφή σας. Μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε βοήθεια, να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση [email protected] και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!
 
To Action Bike Club έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή/επιστροφή χρημάτων εάν τα αντικείμενα έχουν σημάδια φθοράς, αλλοιώσεις, κακή χρήση ή ζημιά. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για το κόστος της επιστροφής αποστολής σε περίπτωση άρνησης της επιστροφής. Όλες οι εκπτώσεις είναι τελικές.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/actionbike/public_html/admin/includes/script_tags_class.php on line 223