fb
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 200€
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0.00
Αρχική> RETÜL BIKE FIT

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, ένας εκπαιδευμένος ειδικός θα συζητήσει την εμπειρία οδήγησης, τους στόχους σας και θα αποκτήσει μια εις βάθος κατανόηση για το πού θέλετε να βρίσκεστε στο ποδήλατό σας. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης μια αξιολόγηση της δύναμης και της ευελιξίας σας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Χρησιμοποιείται μια διαδικασία 18 βημάτων για τη μέτρηση των τρεχόντων επιπέδων ευελιξίας σας και της ατομικής σύνθεσης του σώματός σας. Τα δεδομένα που προκύπτουν παρέχουν έναν αναλυτικό οδηγό για τον Fitter για να προσδιορίσει καλύτερα τη θέση του ποδηλάτου σας, την προσαρμογή και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
ΦΥΣΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ

Μια επιτόπια οπτική αξιολόγηση της θέσης οδήγησης σας, επιτρέπει στον ειδικό σας να προσαρμόζεται ανάλογα, προκειμένου να προσδιορίσει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική θέση αναβάτη για εσάς.
ΑΝΑΛΥΣΗ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας 15 βημάτων, ο Fit Specialist θα εξατομικεύσει τη θέση και τον εξοπλισμό του ποδηλάτου σας. Στο τέλος, η επιλογή και η θέση της σέλας, τα παπούτσια, η θέση του ποδιού και η θέση του τιμονιού βελτιστοποιούνται για το σώμα σας.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ

Στο τέλος της διαδικασίας, ο Fit Specialist θα προγραμματίσει μια παρακολούθηση για να επανεξετάσει την προσαρμογή σας στη νέα θέση, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας δώσει οδηγίες για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη βόλτα σας.
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ

FAQ'S

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ FIT

Η υπηρεσία Retul Bike Fit είναι ολοκληρωμένη και μπορεί να διαρκέσει έως και 3,5 ώρες.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Οχι, καθόλου. Η τοποθέτηση του ποδηλάτου σας κάνει το ποδήλατο πιο ευχάριστο και σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους πόνους που συνήθως βρίσκετε όταν κάνετε ποδήλατο με κακή εφαρμογή.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΑ

Όχι απαραίτητα, οι ειδικοί μας θα μπορούν να σας βοηθήσουν διασφαλίζοντας ότι η θέση της σέλας είναι σωστή και εάν υπάρχει πιο κατάλληλη σέλα στην αγορά για εσάς, θα σας ενημερώσουμε φυσικά.

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

Ναι - απλώς ρωτήστε τον ειδικό σας στο Retül Fit για αυτές τις λεπτομέρειες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤEΧΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Καθόλου. Μπορούμε να συνεργαστούμε με όλες τις μάρκες και ποδηλάτων.

BOOK YOUR FIT

Για να κάνετε κράτηση για μια συνεδρία Retül Fit, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα κράτησης η να ζητήσετε κράτηση. Ένα μέλος του προσωπικού του καταστήματος θα επικοινωνήσει άμεσα για να κανονίσει την κατάλληλη ημερα και ωρα να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα.
 
Κράτηση
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/actionbike/public_html/admin/includes/script_tags_class.php on line 223