ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Body Geometry Fit Integration Technology (Προσαρμογή του αναβάτη στο ποδήλατο)

 

Tο Body Geometry (Fit Integration Technology) ασχολείται με την εργονομική εφαρμογή του ποδηλάτη πάνω στο ποδήλατο μετά από λεπτομερή αξιολόγηση και μετρήσεις για την καλύτερη και αποδοτικότερη θέση του αναβατή.
Είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ποδηλάτες να οδηγούν γρηγορότερα, περισσότερο, με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο κόπο, μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα για τον τραυματισμό.

 

BE ONE WITH YOUR BIKE™

Body Geometry είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα για τη σύνδεση ποδηλάτου και αναβάτη σε τέλεια αρμονία. Το Body Geometry Fit είναι εργονομικά σχεδιασμένο και επιστημονικά ελεγμένο για να μεγιστοποιήσει τη δύναμη, την αντοχή και την άνεση μέσω μιας συστηματικής προσαρμογής του ποδηλάτου και τον εξοπλισμό σας και στα τρία σημεία επαφής.

ΓΙΑΤΙ BODY GEOMETRY FIT?

Το σύστημα Body Geometry είναι το μόνο που έχει σχεδιαστεί για να σας οδηγήσει σε μια βέλτιστη, ενεργή θέση οδήγησης, διότι θεωρεί μοναδική και εξατομικευμένη την σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και το ποδήλατό σας. Θα σας βοηθήσει να ανεβαίνετε ανηφόρες πιο γρήγορα, να κατεβαίνετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να ποδηλατείτε με λιγότερη κούραση.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ FIT ?

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΝΕΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις μετρήσεις του σώματος σας μπορεί να βοηθήσει και να καθοδηγήσει την αγορά σας να επιλέξετε ένα ποδήλατο ότι καλύτερο σας ταιριάζει από την αρχή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη βόλτα σας.

ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Αν ψάχνετε να αυξήσετε τον όγκο της προπόνησης ή της ταχύτητά σας, ένα σωστό fitting μπορεί να σας βοηθήσει μειώνοντας τις πιθανότητες τραυματισμού, καθώς και την αύξηση της αποτελεσματικότητας και δύναμης, καθώς προσαρμόζει το ποδήλατο σας στα νέα δεδομένα σας.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ

Έχετε κάνει σημαντικές αλλαγές στη δύναμη ή στην ευλυγισίας σας πρόσφατα;

 Ένα σωστό fitting μπορεί να σας διασφαλίσει να συνεχίζετε να μεγιστοποιείτε τη δύναμη σας, την αντοχή και άνεση.


 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ FIT?

Μια συνεδρία fitting διαρκεί συνήθως μερικές ώρες, και είναι πλήρως εξατομικευμένη, privé διαβούλευση με επαγγελματία Body Geometry Fit Specialist, και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη ποδηλατική εμπειρία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ FITTING ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑΣ

Ο Body Geometry Fit Specialist θα συζητήσει μαζί σας για την ποδηλατική σας εμπειρία και τους στόχους σας, και θα αξιολογήσει τη δύναμη και την ευλυγισία σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο fitter θα αξιολογήσει οπτικά τη θέση σας πάνω στο ποδήλατο, ενώ ποδηλατείτε, και θα προσαρμόζει αναλόγως, προκειμένου να καθοριστεί η καλύτερη και πιο αποτελεσματική θέση σας.

FOLLOWUP

Μετά τη συνεδρία σας, ο fitter θα προγραμματίσει μια επακόλουθη συζήτηση για την προσαρμογή σας στη νέα θέση και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σας.

FIT + ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το Body Geometry Fit συσχετίζεται και με προϊόντα Body Geometry, όπως παπούτσια, ορθοτικοί πάτοι, σέλες, και γάντια, για να δημιουργεί αρμονία μεταξύ ποδήλατου και αναβάτη για μια καλύτερη ποδηλατική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Fit, ο Fit Specialist σας προσδιορίζει ποια προϊόντα ενισχύουν την καλύτερη εμπειρία σας που σχετίζονται με συγκεκριμένα σημεία επαφής.

ΚΑΘΙΣΜΑ

Παρέχοντας σωστή ευθυγράμμιση, υποστήριξη και άνεση όλη την ημέρα, τα προϊόντα Body Geometry μπορεί να αυξήσουν τη σωστή ροή του αίματος και την εξάλειψη ανεπιθύμητης πίεσης ή μούδιασμα

ΠΟΔΙΑ

Για βελτιστοποίηση ισχύς και απόδοσης, τα προϊόντα Body Geometry ευθυγραμμιζουν σωστά ισχία, γόνατα και αστραγάλους.

ΧΕΡΙΑ

Αυξάνοντας την ικανότητά σας να ελέγχετε το ποδήλατό σας μέσα από τα προϊόντα Body Geometry που μειώνουν μούδιασμα στο χέρι και κούραση.

 

Στην Ελλάδα η εταιρεία Action Bike Club διαθέτει αποκλειστικό χώρο απο το 2009 για τις συνεδρίες Body Geometry στο κατάστημα Δελφων 158 (περιοχη Μαρτίου) , με την επιμέλεια του πιστοποιημένου Body Geometry Fit Specialist Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.
 

Πληροφορίες - Ραντεβού
Παπαγεωργιου Αλεξανδρος
BGFit Expert , Technician 
Τηλ (0030) 6976842818